fond-deKeyn

News

Visitez nos maisons témoins. Le choix de vos finitions avec de vrais conseils de pro ! En attente traduction en NL

FC0193-maisontémoins

Nadert u het einde van uw renovatie- en ruwbouwwerkzaamheden?  Bezoekt u winkels en websites op zoek naar ideeën en praktische adviezen?  Hoe zal uw houten vloer eruit zien: geglazuurd, geolied, gelakt? Welke kleuren moet u op uw muren aanbrengen? Wij hebben u verteld over de afwerking, u wist het, maar nu moet u een keuze maken. U moet nog over zoveel dingen beslissen en kiezen betekent opgeven! Maar het betekent vooral dat u vooruit moet en uw renovatieproject moet verwezenlijken.

Winkels voor woningverbetering hebben meestal maar een kleine staalkaart, en u hebt moeite om deze ideeën in uw huis te projecteren.

Om u te helpen, biedt Durieu Coatings u de mogelijkheid om zijn toonzalen te bezoeken en u efficiënt, snel en op maat gemaakt advies te geven. Kom deze twee modelwoningen bezoeken (Rixensart en Louvain-la-Neuve) en zie met eigen ogen hoe deze afwerkingen er in de praktijk uitzien. Zij werden volledig gerealiseerd met ons hele gamma houtproducten en met de verf voor de muren en de plafonds. (merken: De Keyn, Linitop, Owatrol & WoodLover).

U vindt er parketvloeren in verschillende afwerkingen, houten gevels, muurkleuren maar ook roestige afwerkingen…

Ook moet worden opgemerkt dat elk huis een echt onderzoek heeft gedaan op het gebied van ecologie en energie, niet te verwaarlozen gezien de evolutie van de geldende wetgeving.

Laat u overtuigen door ons deskundig advies en kom bij ons langs. Een deskundige zal u begeleiden bij uw keuze.

Bezoek en advies op afspraak: info@durieucoatings.com

 

<