fond-deKeyn

Onze kleurencoach geeft advies

photo-DB-deco-expo

David, de kleurencoach van De Keyn, maakt uw huis mooier, richt uw ruimtes in en kiest de geschikte kleuren voor uw interieur. Stuur hem uw foto’s of maak een afspraak voor een persoonlijke coaching aan huis!

Bij De Keyn weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste kleuren te kiezen, kleuren waar je geen spijt van krijgt en die elke ruimte echt tot zijn recht doen komen. Daarom staat onze professionele kleurencoach klaar om u te helpen. U kunt kiezen uit twee formules:

Een gratis kleuradvies

U twijfelt tussen twee tinten? U weet niet welke kleuren het beste passen bij uw meubels of bij de helderheid van de kamer? U wilt een bijzondere sfeer creëren?

Stuur uw foto’s en vragen naar David, de kleurencoach van De Keyn, op het adres kleuradvies@dekeyn.be. Dit advies is gratis!

 
 

Een gepersonaliseerde coaching aan huis

David, de kleurencoach van De Keyn, helpt de inrichting van uw huis concretiseren. Met zijn stalen en kleurenwaaiers zorgt hij ervoor dat de kleuren van de verschillende ruimtes bij elkaar passen. Dankzij dit kostbare advies bent u er zeker van dat u geen vergissing begaat.

Deze persoonlijke coaching is betalend. Een huisbezoek kost € 75/uur, plus vervoerskosten (gratis verplaatsing onder de 15 km, € 15 van 15 tot 40 km, € 25 van 40 tot 70 km, verder dan 70 km op aanvraag).

Reserveer nu uw persoonlijke kleurencoaching aan huis door een e-mail te sturen naar kleuradvies@dekeyn.be

 
photo-DB-deco-expo2
 

formulaire NL coach

 
Retour