fond-deKeyn

Over


De Keyn, verven en de nieuwe website maken schilderen eenvoudig!

Al meer dan 180 jaar maakt De Keyn unieke, professionele verven, met veel expertise en knowhow die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Witte verven komen uiteraard aan bod: ze zijn er voor alle soorten ondergronden en allerlei toepassingen. Maar er is ook een exclusieve collectie van 45 kleuren, voor elk wat wils.
Flashy, cosy, klassiek of trendy, alle verven hebben een hoge dekkracht, blijven lang mooi en zijn heel gemakkelijk aan te brengen.
Daarom maken De Keyn-verven schilderen eenvoudig.

Ook de nieuwe website van De Keyn maakt schilderen eenvoudig. We wilden graag het imago van het merk en onze producten in de nieuwe site weerspiegeld zien. 
Een eenvoudige, handige website boordevol tips en weetjes, altijd met oog voor uw verwachtingen over hoe u uw leven eenvoudiger kunt maken. 
Wij horen graag van u, per mail of per post, wat u ervan vindt!
De Keyn brengt sinds jaar en dag kwaliteitsvolle producten op de markt, milieuvriendelijke verven voor wie met het milieu begaan is. En altijd aan een onklopbare prijs. 
Ook dat maakt schilderen eenvoudig!

 

 
apropos-couple©realstock

De Keyn. Een kleurrijke geschiedenis!

1840
De Keyn wordt opgericht door Jean De Keyn. In het begin is het merk gespecialiseerd in pigmenten in poedervorm. Maar al heel snel wordt het assortiment uitgebreid.

1885
De Keyn brengt de allereerste natuurlijke harsen van goede kwaliteit op de markt, afkomstig uit het verre Congo.

1919
De opvolgers van Jean De Keyn maken, uit bezorgdheid voor de gevolgen van chronische loodvergiftiging voor de gezondheid, de eerste loodvrije verf.
Een nieuwe verf op basis van aluminium die nog alle eigenschappen bezit die toen al in België de reputatie van de traditionele De Keyn-verf uitmaakten.

1926
De Keyn innoveert en creëert de eerste potten gebruiksklare verf. Moeilijke pigmentenmengsels behoren voortaan tot het verleden en de kant-en-klare verven brengen in menig Belgisch interieur een streepje kleur en fantasie. Gebruiksklare verven blijken een schot in de roos.

1960
De Keyn zet de volgende stap om verf nog toegankelijker te maken en wordt het eerste verfmerk dat te koop is in de supermarkt. Intussen zijn de know-how en de reputatie van De Keyn al lang buiten de landsgrenzen getreden.

2008
De Franse groep Durieu Coatings koopt het merk De Keyn, met de vaste wil om het merk weer kleur te geven. Nog altijd volgens de traditie van kwaliteit en innovatie, de rode draad in de geschiedenis van De Keyn.

2020
De Keyn gaat opnieuw voor innovatie en brengt zijn verven onder de naam D.KUBE in een gloednieuwe verpakking uit recyclebaar karton. De verpakking heeft de vorm van een kubus en met de geïntegreerde schenktuit wordt de verf uitgieten kinderspel. Ook het openen, sluiten en opbergen van de verf was nog nooit zo eenvoudig.

 

 
apropos-macarons©Lauren-Fotolia

Meer informatie

Tel. : +32 (0)10 420 090
Fax : +32 (0)10 420 099
Email : info@dekeyn.be
Durieu Coatings SA
Boucle Odon Godart, 8
1348 Louvain-La-Neuve Belgie

Ontdek de website van Durieu Coatings:
durieucoatings.com
 

logo_facebook logo_instagram

 

 
apropos_reseaux_NL