fond-deKeyn

News

De Keyn, Belgische verf, is een partner van de Brusselse Opera, de Munt

actu-OperaBruxelles

Sinds twee jaar ondergaat de Muntschouwburg een volledige renovatie. Vanavond, tromgeroffel, gaan de gordijnen open en geven we een voorproefje van zijn nieuw gezicht.

Meer glanzend goud, zachtere zetels, vervangen gordijnen, verbeterde airconditioning… De Muntschouwburg behoudt de titel van een van de mooiste operagebouwen ter wereld en krijgt een complete facelift, dankzij de verf De Keyn!

De Keyn verven was betrokken bij dit enorme project en heeft de kleedkamers, kantoren, werkplaatsen, ontvangstruimten en recepties een frisse uitstraling gegeven.

De schilders en bouwspecialisten zijn hard aan het werk om zich klaar te maken voor de heropening, die vanavond gepland is op deze mythische plaats vol geschiedenis. Wij waren vereerd dat wij konden meewerken aan de renovatie van deze prestigieuze plaats, die bovendien deel uitmaakt van ons Belgisch erfgoed.

Vanavond zal het sprankelende wit van de  verven van De Keyn zeker in de smaak vallen bij de toeschouwers, de acteurs, de auteurs, de grimeurs en de duizenden mensen die in de opera van de Munt werken om een magisch amusement te garanderen.

Als u onze producten wil kopen, bezoek dan onze website solutions-deco.com

<